The reconnection


The reconnection


The Reconnection® är en sorts fortsättning på Reconnective Healing. Den återställer din känsla av tillhörighet till "allt som är" - till Universums oändliga tidslösa medvetande som vi alla är en del av. Den hjälper dig få bort blockeringar som kan ge ohälsa eller fått dig att känna att du stått still i livet. Processen öppnar dig för mer ljus och höjer din personliga energifrekvens så att du kan göra dig själv hel igen, på alla plan. Det är en healingprocess som accelererar din andliga utveckling och hjälper dig att upptäcka och förverkliga ditt högsta syfte.


The Reconnection® är den finaste gåva du kan ge dig själv. En förunderlig och vacker process som jag hoppas alla människor en dag får uppleva.

Investering: Fast pris Europa, 333 euro


The Reconnection® utförs vid 2 tillfällen, lämpligast under två dagar i följd. Det ska inte gå mer än 72 timmar mellan gångerna.


Det tar ca en timme per tillfälle.


Du ligger på rygg på ett massagebord fullt påklädd med slutna ögon. Jag kommer inte att röra vid dig utan mina händer kommer att vara en bit utanför din kropp.


Det enda du behöver göra är att slappna av och ta emot det som kommer till dig. Förvänta dig inte ett specifikt resultat men var förväntansfull. Det är en spännande och djupt personlig upplevelse. Många rapporterar att de känner dofter, ser bilder eller färger, hör röster eller känner beröring trots att mina händer hålls ovanför kroppen. Efteråt samtalar vi kort om vad du upplevde men bara om du själv vill. Somliga är lite överväldigade och känner kanske inte för att prata så det är helt upp till dig.


Kom i bekväma löst sittande kläder och undvik att bära parfym.


Det rekommenderas att man först får reconnective healing 1-3 gånger innan man genomgår The Reconnection® men det är inget krav. Du kan naturligtvis boka tid för healing hos mig innan du kommer för The Reconnection.

The Reconnection® görs bara en gång i livet.


Se Eric Pearls hemsida:

www.thereconnection.com


 Copyright wellnesscenter4u © All Rights Reserved Anna-Maria ÖhrströmMail: anna@wellnesscenter4u.se