Reconnective healingReconnective Healing

 

Dr. Eric Pearl drev en framgångsrik kiropraktor praktik när han 1993 började få tillgång till denna nya form av energifrekvens som kallas Reconnective Healing. Hans patienter rapporterade att de kunde känna Erics händer innan han rörde vid dem. Patienterna började uppnå healing på olika plan. Både fysiskt, emotionellt, mentalt, själsligt och andligt.


Reconnective healing är den process som upprättar förbindelsen mellan oss och universum och därmed låter healing komma till stånd. Det forskas grundligt kring reconnective healing och denna återkoppling får starkt stöd av de senaste teorierna på de nukleära och kvantfysiska områdena. Idag reser Eric världen runt för att visa andra hur de får tillgång till denna helande energi. Han reser även runt och föreläser för bla. professorer på sjukhus och universitet och han har varit med i otaliga TV program.

I boken Väck din inre healer berättar han sin historia och förklarar mer om Reconnective Healing® och The Reconnection®. Du kanske själv har läst boken och upplevt eller känt något speciellt i samband med det? Det gjorde jag och utan att riktigt veta varför bestämde jag mig för ett år sedan att lära mig mer. Nu ger jag själv Reconnective Healing och The Reconnection till andra.


Ibland kommer healingen med omedelbar effekt och ibland stilla och tyst så att du inte märker vad som skett förrän efter flera veckor eller månader. Denna intelligens, eller dessa frekvenser, tycks veta vad vi behöver i detta här och nu även om vi kanske inte alltid medvetet förstår.


Reconnective Healing® kan läka obalanser och lindra värk och smärta, både fysisk, mental och känslomässig. Det är ju inte bara i kroppen vi kan ha ont utan även i själen. Reconnective Healing® kan hjälpa vid bla ångest, oro, utbrändhet och stressrelaterade problem mm. Reconnective Healing ges 1-3 gånger.


Investering: 750 kr.
Copyright wellnesscenter4u © All Rights Reserved Anna-Maria ÖhrströmMail: anna@wellnesscenter4u.se