Referenser

 

Referenser

 

Jag har förmånen av att både gått på Reikikurs, samt fått taktil massage flera gånger av Anna. Hon är en fantastisk lärare och massör på många sätt. Hennes kunskap, lugna bemötande och fantastiska närvaro gör att jag känt mig så trygg både som elev och mottagare av massage. Hon är lyhörd och lyssnar på Mig som enskild kund och jag har alltid känt mig bekräftad och viktig. Jag rekommenderar Anna med det varmaste!! Susan Grieger i Åsbro

_________________

 

 

Jag fick för en tid sedan förfrågan om jag kunde skriva ner hur jag upplever mina möten med Anna. Det kan ses som en enkel uppgift, men att beskriva möten med Anna är allt annat en enkelt.

Anna är alltid 100% närvarande i våra möten. Hennes händer är underbara och hennes behandlingar lika varma som hennes hjärta. Jag har inte bara mött Anna som helare, utan även som kursledare. I den rollen är Anna lysande på att fånga personers uppmärksamhet samt dela med sig av sina enorma kunskaper i olika ämnen.

Anna har med sitt mjuka, medkännande och kärleksfulla hjärta gett mig kraft att göra min egna inre resa. Gett mig redskap att hitta min meditation och visdom inom Reikin och helandet.

 

Kärlek

Från Marika, Stockholm

 

__________________

 

 

Jag tycker att Annas massage är lugn och rogivande. Takten på Annas massage är i samklang med musiken som spelas. Detta gör att jag känner en lugn, harmonisk tillfredställelse. Jag kan i högsta grad rekommendera Annas taktila massage.

Jari Wiklund i Norrköping

 

Lämna referens här

 

 

 

 

Copyright wellnesscenter4u © All Rights Reserved Anna Öhrström

 

 

Mail: anna@wellnesscenter4u.se Spjutgatan 2 Norrköping